WMF BEANTENDER

Professionele Beantenders® voor thuis! WMF houdt zich al 125 jaar bezig met het zetten van koffie en behoort dan ook tot een van de grootste fabrikanten van professionele koffiemachines ter wereld. Ook de volautomatische WMF koffiemachines voor thuis zijn uitgerust met professionele onderdelen. Innovatie De WMF koffiemachines voor thuis hebben één ding gemeen: ze brengen de professionele WMF-kwaliteit bij u thuis. De ervaring en de kennis, die wij bij de ontwikkeling van de professionele koffiezetapparaten hebben opgedaan, maken onze koffiezetapparaten voor huishoudelijk gebruik superieur. Zij bieden een unieke verscheidenheid aan dranken en garanderen een probleemloze werking en een lange levensduur. De innovatieve oplossingen van WMF hebben iedere keer weer gezorgd voor een mijlpaal en maken het genieten van koffie nog gemakkelijker en perfecter.De WMF 900 sensor titan is een stijlvolle koffiemachine met een ruime keus aan koffiespecialiteiten, Geschikt voor 35 kopjes per dag.

Online bestellen groen

11 koffiespecialiteiten met één druk op de knop, Stijlvolle RVS behuizing met mat Cromargan®, Geschikt voor 50 kopjes per dag.

Online bestellen groen

12 koffiespecialiteiten met één druk op de knop, Stijlvolle RVS behuizing van glanzend Cromargan®, Geschikt voor 50 kopjes per dag.

Online bestellen groen