DaSilva Beantender® @HOME

Zoekt u iets professioneels om de optimale koffie beleving bij u in huis te halen?

Bekijk dan hier het assortiment koffiemachines voor thuis die DaSilva Beans & Leafs u kan bieden, Koffiemachines zijn er in allerlei variaties voor ieder budget zowel voor thuis als professioneel gebruik. Zoekt u een machine die heerlijke koffievariaties zet en ook nog eens veel gebruiksgemak heeft dan bent u bij DaSilva Beans & Leafs aan het juiste adres.MELITTA

Melitta de barista voor thuis. Met de Melitta koffievolautomaten bieden we de juiste machine voor elke smaak. Of u nu gewoon wil genieten van een kopje koffie of wil kunnen kiezen uit wel 18 verschillende koffievariëteiten, Melitta biedt het allemaal.

Bekijk assortiment groenWMF

Professionele volautomaten voor thuis! WMF houdt zich al 125 jaar bezig met het zetten van koffie en behoort dan ook tot een van de grootste fabrikanten van professionele koffiemachines ter wereld.

Bekijk assortiment groenMoccamaster

Moccamaster koffiezetapparaten zijn op dit moment de meest populaire en meest bekende filterkoffieapparaten in de wereld. Moccamaster producten worden met de hand gemaakt en individueel getest.


Bekijk assortiment groen
ECM

ECM Manufacture uit het Duitse Heidelberg bouwt al vele jaren traditionele espressomachines van een unieke kwaliteit. De machines van ECM zijn geen massaproducten maar worden zorgvuldig met de hand gebouwd.

Bekijk assortiment groen