DaSilva Leaftray® concept

Met het DaSilva Leaftray® concept kunt u op zeer originele wijze de mooiste verse losse thee verzorgen, voor thuis, voor op uw werk of voor in de horeca. Heeft u een Horeca bedrijf en bent u op zoek naar andere, betere thee? Met het Dasilva Leaftray® concept wordt theedrinken weer een echte beleving en serveert u de hoogste kwaliteit losse thee voor uw gasten tegen een competitieve prijs.

Met onze starters pakketten kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig en makkelijk het DaSilva Leaftray® concept werkt. U zult ervaren hoe leuk de reacties van uw gasten zijn. De Dasilva Leaftray® starters pakketten bestaan uit selecties losse thee uit onze unieke DaSilva Leafs collections, bijpassende voorraad theeblikken, een maatlepel voor het afmeten van de losse thee en natuurlijk onze speciale DaSilva RVS theezeef met bijpassende witte porseleinen theetip. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het:

Wat heeft u nodig?

Een RVS DaSilva theezeef met witte porseleinen theetip en een maatlepel voor 2 gram losse thee. Het meest eenvoudig is om te werken met een speciale theekaart. Hierdoor kan uw gast alvast aan tafel een keuze maken en leest (en leert) zij meteen alles over onze bijzondere losse theesoorten. Het scheelt u tevens een keer extra lopen met een theekist. De theekaart kan men zelf eenvoudig samenstellen met de beschrijvingen van de DaSilva Leafs collections. Wij staan u daar graag in bij!

In 4 eenvoudige stappen:

 • Stap 1 

Nadat u aan tafel de bestelling heeft opgenomen doet u achter de bar 1 maatlepel van de bestelde thee in de porseleinen theetip, en vult u het glas met heet water,

 • Stap 2 

U plaatst de porseleinen theetip op de theezeef in het glas en serveert de thee aan uw gast.

 • Stap 3

Nu kan uw gast de thee ruiken en zien, voordat zij zelf de losse thee in de theezeef doet om deze te laten trekken.

 • Stap 4

Uw gast kan zelf bepalen wanneer de thee sterk genoeg is en de theezeef uit het glas halen en op de witte porseleinen theetip plaatsen.


DaSilva Leafs High Tea® plateau

Met het DaSilva Leafs High Tea plateau kunt u op een bijzondere wijze losse thee serveren bij een High Tea. Ook is het DaSilva Leafs High Tea plateau heel erg leuk om op een originele en eenvoudige manier losse thee te serveren in uw restaurant. De hoogste kwaliteit losse thee in een mooi concept gepresenteerd tegen een competitieve prijs. Uiteraard is het DaSilva Leafs High Tea® plateau eenvoudig te combineren met het DaSilva Leaftray® concept voor de horeca.

Hoe werkt het:

Op het DaSilva Leafs High Tea® plateau is ruimte uitgefreesd voor de theeblikken met losse thee, een maatlepel voor het afmeten van de losse thee en natuurlijk ruimte voor een theekaart.

Bij een high tea plaatst u het DaSilva Leafs High Tea® plateau op tafel (ongeveer 1 plateau per 4-6 gasten). Uw gasten kunnen nu zelf de mooiste losse theesoorten zien en ruiken, voordat zij deze zelf serveren. Dit unieke concept geeft uw gast een complete ontdekkingsreis langs de mooiste soorten losse thee, en een leuk gespreksonderwerp aan tafel. Onze kwalitatief zeer hoogwaardige losse thee is per serving vaak zelfs goedkoper dan de losse theezakjes van Nederlands bekendste theemerk.


Online bestellen groen

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer