Yamato® collection

De DaSilva Leafs Yamato® collection is een uniek theeassortiment van unieke japanse theesoorten van de allerhoogste topkwaliteit. De theeën uit de  Yamato® collectie zijn met recht delicatessen uit de theetuinen van Nippon.

Wij zijn er dan ook zeer trots op u een selectie van de allerhoogste kwaliteit thee, die Japan kan produceren te bieden. Deze theeën zijn uitzonderlijk rariteiten, met name die van biologische kwaliteit. Alle Japanse premium theeën zijn afkomstig uit de eerste oogst van het jaar en onderworpen aan een zeer uitgebreid productieproces. Voorafgaand aan de oogst worden de thee struiken bedekt onder bamboe of biezen matten voor een periode oplopend tot een maand. Dit opmerkelijk arbeidsintensieve productieproces van thee zorgt ervoor dat de meeste zonnestralen worden geblokkeerd in de periode vóór de oogst, het vertraagt de fotosynthese en het geeft de thee zijn onmiskenbare zoete aroma.

 

Japan Gyokuro Heavenly Meadow

Uitzonderlijk fijnbladerige Gyokuro. Deze hoge kwaliteit thee groeit in de schaduw, waardoor de bladeren hun unieke zoete karakter krijgen.

Japan 1st Flush Shincha Gyokuro Wakana

Verfrissende jonge Shincha thee uit de eerste dagen van de eerste oogst.

Japan Gyokuro Asahi

Uitzonderlijke Gyokuro kwaliteit, die een glimlach tovert op het gezicht van zelfs de meest gepassioneerde theekenners.

Japan Gyokuro Minori

Emerald-groene theblaadjes met een lange bijzondere naaldvorm. De theeblaadjes voelen zacht en teder op de hand.

Japan Kabusecha Orihime

De theeblaadjes zijn vol en donkergroen en doet denken aan Gyokuro. De smaak, daarentegen, is vergelijkbaar met hoogwaardige sencha thee.

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer