Tea Bricks® collection

Een fundamentele thee ervaring.

Thee in tegel vorm heeft  een lange traditie in China. Het was een slimme oplossing voor het besparen van ruimte tijdens het transport om de thee te laten overleven tijdens lange karavaan reizen en met behoud van de smaak. Door het persen van de theebladeren in tegels, werden hun waardevolle aroma's verzegeld en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ook al hebben we niet langer een kameel nodig om onze groene thee met bloemen en bloemblaadjes te vervoeren, we bieden u nog steeds onze mini-tegels, zodat u ook nu nog kan genieten van dit traditionele thee plezier. Het beste is om ongeveer 600 ml heet water (bij 80-90 °C) over de thee tegel te gieten en het gedurende 4 minuten te laten trekken. Deze thee met fijne stukjes bloesem geperst in de tegels heeft het fijne rinse karakter typisch voor groene thee en de kleur is helder geel.

Mini Tea Brick Amy Gold

Smaakomschrijving
hartig, kruidig met een licht bloesem aroma

Mini Tea Brick Mary Blue

Smaakomschrijving
hartig, kruidig met een licht bloesem aroma

Mini Tea Brick Tony Rose

Smaakomschrijving
hartig, kruidig met een licht bloesem aroma

Laatste Nieuws

 • Heerlijk chillen bij de watercooler 25-05-2016

  Het mooie weer staat voor de deur! De Sweetbird Fruit- en Iced Tea siropen zijn niet alleen verfrissend maar ook lekker en verantwoord. Dus géén GGO’s, géén High-fructose Corn syrup (HFCS) en géén kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor vegetarische diëten. Wat wordt jouw favoriete smaak..?

  Lees meer
 • Enrico’s Tip 10-03-2016

  Hoe houd ik mijn koffiebonen zo vers mogelijk? Koffie is een delicaat product. Eenmaal gebrand kan het onder slechte omstandigheden snel verouderen. Een aantal tips om je koffie lekker vers te houden:

  Lees meer
 • Wij zijn verhuisd! 15-01-2016

  Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op nummer 9 werd het de hoogste tijd om een stapje hoger op de ladder te klimmen.

  Lees meer
 • DS5 Pro Hybrid wint IF design award 04-02-2015

  DS5 Pro Hybrid opnieuw beloond met een product design award. Namelijk de IF design award.

  Lees meer