DaSilva Leafs Collections

Thee is natuurlijk en modern. De drank is lekker, lichtverteerbaar en combineert alledaagse degelijkheid met gecultiveerde elegantie. DaSilva Beans & Leafs stelt jarenlange ervaring met deze buitengewone drank en onze hoogste eisen tot uw beschikking.

DaSilva Leafs is 100% natuurlijk. Unieke combinaties in smaak en geur nemen u mee naar alle uithoeken van de wereld. ‘Enjoy our tea, the smallest wellness-oasis in the world’ en u zult nooit meer anders willen.

Het topassortiment thee van DaSilva Beans & Leafs is met passie en zorg samengesteld. Het assortiment bevat unieke combinaties in smaak en geur die u naar alle uithoeken van de wereld brengt. Onze acht collecties, Superior, Premium, Organic, Wellness, Flowers, Matcha, Yamato en Tea Bricks geven een ongekende pure theebeleving en slepen u mee in een unieke‘tea philosophy’.

Organic® Collection

Onze DaSilva Beans & Leafs Organic® collectie is een theeassortiment met twaalf heerlijke theesoorten die volledig aansluiten bij de trend naar duurzame en biologische producten. Alle thee is van biologische teelt en gecertificeerd met zowel het EKO keurmerk als het officiële Europese BIO keurmerk. Ons registratie nummer bij SKAL is 026863.

LEES MEER >>

Wellness® collection

Onze DaSilva Beans & Leafs Wellness® collectie is een uniek theeassortiment van twaalf losse theesoorten , die zorgvuldig door onze theeproever zijn samengesteld. Laat u verleiden door aromatische ingrediënten en heerlijke smaken. Laat u verrassen door onze heerlijke Wellness® collectie.

LEES MEER >>

Premium® collection

Onze DaSilva Beans & Leafs Premium® collectie is een uniek theeassortiment van twaalf losse theesoorten, die aan de beste kwaliteit voldoen. Proef en beleef de sensatie van onze Premium® collectie.

LEES MEER >>

Superior® collection

Onze DaSilva Beans & Leafs Superior® collectie is een uniek theeassortiment van twaalf soorten losse bladthee van absolute topkwaliteit. De Superior® collectie is een assortiment van gastronomische allure. Een lust voor het oog en een streling voor de tong.

LEES MEER >>

Tea Bricks® collection

Onze DaSilva Leafs Tea Bricks® collection is een uniek theeassortiment van prachtige kleine thee tegels van absolute topkwaliteit. De Tea Bricks collectie is een lust voor het oog en biedt een unieke experience aan tafel.

LEES MEER >>

Matcha® collection

Onze DaSilva Leafs Matcha® collection is een uniek theeassortiment van prachtige matcha tea van absolute topkwaliteit. De Matcha collectie is een lust voor het oog en biedt een unieke experience aan tafel.

LEES MEER >>

Yamato® collection

Onze DaSilva Leafs Yamato® collection is een uniek theeassortiment van unieke japanse theesoorten van absolute topkwaliteit. De Yamato collectie is een lust voor het oog en biedt een unieke experience aan tafel.

LEES MEER >>

Flowers® collection

Onze DaSilva Leafs Flowers® collection is een uniek theeassortiment van prachtige flowering tea van absolute topkwaliteit. De Flowers collectie is een lust voor het oog en biedt een unieke experience aan tafel.

LEES MEER >>