Essentials® signature blends

Vanuit de beste variëteiten koffie van de hele wereld stellen wij onze ESSENTIALS® signature blends samen. De selectie van de groene bonen en het zorgvuldig branden, dat met geduld en vakmanschap wordt betracht, stellen ons in de mogelijkheid om een perfecte kwaliteit te bereiken, waarmee ieder van onze koffie’s zijn eigen karakter en heerlijke smaak krijgt.

Saudade signature blend

Een smaakvolle koffie waar u met veel weemoed naar terug zult verlangen. Deze mild gebrande melange van 100% arabica is zacht van smaak en heeft een heerlijke afdronk. Deze koffie is om de hele dag van te genieten en is zowel geschikt als basis voor cappuccino en latte macchiato als voor uw milde espresso en café creme.

Online bestellen groen

Escuro signature blend

Een temperamentvolle koffie. Deze donker gebrande melange van arabica en een vleugje robustabonen is intens van smaak en heeft een nootachtige afdronk. Deze koffie schenkt een krachtige espresso en is uitermate geschikt als basis voor cappuccino en latte macchiato.Online bestellen groen

Valoroso signature blend

Een smaakvolle koffie met raffinement. Deze 100% arabicakoffie is mild gebrand, dit geeft de koffie een zachte smaak en een aangename frisse afdronk. Een heerlijke koffie om van te genieten op ieder moment van de dag. De koffie komt het best tot zijn recht wanneer geschonken als café crème.


Online bestellen groen